Дължина метри

Дебелина сm.

Широчина сm

Качество

Декинг Бял Бор

Дължина метри

Дебелина сm.

Широчина сm

Качество

               Облицовъчни материали  и настилки –  красотата, здравината, устойчивостта и ефективността на настилките във всички атмосферни условия са важни.  Декинга от дървесина въплъщава красотата на естественото дърво с изключителни износоусточиви характеристики. Изборът на стабилен по размер материал за настилка на открито е от съществено значение, за да се гарантира, че дървеният материал, използван за настилка, ще остане равен и няма да се изкриви, разцепи, набъбне или да бъде засегнат от гъбички, поглъщане на вода или гниене. Важно е също материалът ви за настилка да не е токсичен и следователно напълно безопасен за хора, деца и домашни любимци.

                 Декинга от дървесина, която предлага Модър- 2002 отговаря на всяко едно от тези изисквания.  Комбинираните му характеристики означават, че декинга от дървесина се произвежда едновременно с мисъл за  дълготрайност и ниска поддръжка. Декинга е  машинно профилиран, за да отговаря на спецификациите на проекта и се предлага с  опция за импрегниране  срещу гниене и стареене, както и повишена устойчивост срещу UV светлина.

                    Tags: Подова настилка от дърво ,  дървена  настилка или декинг, подови дървени настилки, дървен под

Чисто удоволствие!

Предимства на Декинга

Предимства на декинга

Подходящ за боси крака – Декинга от дървесина има ниско топлинно усилване, което го прави идеален за всички дървени настилки, включително места, изложени на екстремни температури.

Предмиства на декинга

Естествено красиво дърво - Външният вид на настилката е много важен при при избора на най-добрия дървен материал за настилките на открито.

Предимства на декинга

Изключителна устойчивост.

Предимства на декинга

Нетоксичен и рециклируем - Този настилен материал защитава околната среда от вредните ефекти на обикновените настилки. Тя може да бъде безопасно използвана, рециклирана и изгаряна.

Предимства на декинга

Идеален за нанасяне на покритие.

Предимства на декинга

Стабилен по отношение на размерите.

Вижте също така.....

Други качествени продукти от дървесина на Модър-2002

Облицовка от дървесина

Лмаперия | Сайдинг
Научете повече

Обарботен дървен материал

Импрегнирана дървесина
Научете повече

Тясна ламперия

Ламперия
Научете повече

Плотове от масивна дървесина

Масивна дървесина
Научете повече